CÉLOK KITŰZÉSE ÉS ELÉRÉSE

Ha ismeri a célok kitűzésének és elérésének Scientology elveit, akkor még a legvadabb álmait is valóra válthatja.

Ha nincsenek céljai és álmai, akkor elveszettnek érezheti magát az életben. Azok az emberek, akik nem dolgoznak aktívan egy cél elérésén, boldogtalanok. Ki vannak téve a modern világ minden stresszének. Mégis, túl gyakran megesik az, hogy az emberek kitűznek célokat, ám hiába dolgoznak rajtuk, mégsem érik el őket. Miért van ez? Mi a megoldás?

A Célok kitűzése és elérése tanfolyam megválaszolja ezeket a kérdéseket. Megmutatja Önnek, hogyan tűzzön ki egy célt, és megadja az eléréséhez szükséges pontos lépéseket.

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Az áttörést jelentő felfedezés: az adminisztratív skála. Ez lépések vagy szintek olyan fokozatos sora, amelyek természeti törvényeken alapulnak, és amelyek megmutatják Önnek, hogyan fogalmazza meg céljait, célkitűzéseit és terveit.
  • Miért van az, hogy az emberek néha keményen dolgoznak egy cél elérésén, de mégsem haladnak előre – és hogyan lehet ezen változtatni.
  • Hogyan osszon fel egy tervet rövid, elvégezhető lépésekre, hogy elérje az Ön által kitűzött célokat – bármilyen nagyok legyenek is azok.

Az ezen a tanfolyamon tanult eszközökkel olyan célokat fogalmazhat meg és érhet el, amelyekről korábban csal álmodott.

„A biztonság nem egy statikus dolog. A biztonság csupán egy ember magabiztosságán múlik a saját céljai elérését illetően, sőt mi több, azon, hogy legyenek elérendő céljai.”

– L. Ron Hubbard

„Ez egy fantasztikus tanfolyam volt. Korábban mindig úgy voltam a céljaimmal, hogy vagy összejönnek, vagy nem, és nem értettem, hogy ez miért van. Most, a tanfolyam elvégzése után vissza tudok tekinteni, és pontosan látom, hogy mi történt. Azt is tudom, hogyan tartsam mozgásban az életem dolgait abban a felszálló ágban, amelyben most vagyok. A céljaim még sosem voltak világosabbak, és soha nem éreztem még ilyen könnyűnek az elérésüket.” – S. D.

„Ez a tanfolyam nagyon sok mindent világossá tett számomra. A technológia nagy áttörést hozott nekem, mivel a múltban távolinak és elérhetetlennek tűntek a céljaim és a dolgok általam elképzelt ideális állapota. Most viszont egyszerű, a való világban használható technológiával rendelkezem, amellyel képes vagyok megteremteni, amit szeretnék.” – V. J.

„Most kicsit furán érzem magam azzal kapcsolatban, hogy korábban milyen volt a hozzáállásom az élethez. Valójában nem is nehéz az embernek kézbe venni a dolgokat, és elérni bármilyen célt. Ez a tanfolyam ezt teljesen világossá tette. Itt az idő, hogy belevágjak, és használjam.” – R. S.

Életjobbító tanfolyamok: a könnyű és hatékony megértéshez készültek

Az Életjobbító tanfolyamokat a Scientology által kifejlesztett „ellenőrzőlap” használatával kell tanulni. A tanfolyam minden lépése sorrendben van feltüntetve, és a tanuló minden elvégzett lépés után ellátja a kézjegyével az ellenőrzőlap adott pontját. Így lehetővé válik, hogy minden tanuló a számára legmegfelelőbb sebességgel haladjon.

A tanfolyam hossza 4 néhány nap részidőben.

Iratkozzon be a Célok kitűzése és elérése tanfolyamra
NAPONTA TARTUNK SCIENTOLOGY TANFOLYAMOKAT

A legközelebbi Scientology szervezet