HOGYAN NEVELJÜNK SIKERESEN TIZENÉVESEKET?

A gyerekkorból a felnőttkorba való átmenet kemény próba elé állíthatja a szülőt, de itt vannak azok a Scientology alapelvek, amelyek megmutatják, hogyan lehet ezt zökkenőmentessé tenni.

Tizenéves gyermekeink felnevelése nem feltétlenül kell, hogy küszködés legyen. Valójában az egyik legtöbbet nyújtó és legnagyobb beteljesülést jelentő élmény lehet. De mivel a gyerekekhez nem jár használati útmutató, amikor a világra jönnek, a kérdés továbbra is fennáll: hogyan? Mit tehet Ön, hogy a legnagyobb segítségükre legyen, hogy boldog, egészséges és becsületes állampolgár legyen belőlük?

Tanulja meg annak alapelveit, hogyan kell tizenéveseket nevelni. Hogyan tudja Ön megadni nekik azt a szilárd hátteret, amelyre alapozva fel tudnak nőni, és sikeresek tudnak lenni? Ez a tanfolyam bemutatja.

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Miért fontos célt adni a fiataloknak, és hogyan tegyük ezt.
  • Milyen szerepet játszik a részvétel és a hozzájárulás egy fiatal életében, és hogyan befolyásolják ezek a tényezők a hozzáállását és a viselkedését.
  • Mit tehet Ön mint szülő annak érdekében, hogy segítsen ragyogóbb, boldogabb és virágzóbb jövőt teremteni tizenéves gyerekének.

Ha Ön ismeri és használja e tanfolyam adatait, elmondhatja, hogy segített tizenéves gyerekének abban, hogy felnőtt élete boldog és sikeres legyen.

„Visszagondolhat a saját múltjára, és az Ön által ismert legterhesebb személy az a személy volt, akinek nem tudott segíteni. És az a személy, akinek a legkevesebbet tudta segíteni, garantáltan az a személy, aki a legtöbb gondot okozza Önnek.”

– L. Ron Hubbard

„Ez a tanfolyam leegyszerűsítette számomra az élet egyik igen bonyolult területét: a gyereknevelést. Ez volt az egyik leghasznosabb információ, amelyet a gyereknevelés témájában valaha is olvastam – egyszerű, tömör, korrekt és pontos.” – B. B.

„Minden szülőnek vagy leendő szülőnek el kellene végeznie ezt a tanfolyamot. Bárki, akinek van gyereke, vagy aki gyerekekkel foglalkozik, hasznát látja. Rövid tanfolyam, az elvégzése után viszont nagyon sokat kap vissza az ember azoktól, akiknek az életére hatással van!” – B. C.

„Bámulatos volt! Most már értem, hogy mi történt velem kamaszkoromban! Mindig is foglalkoztatott a kérdés, hogy miért lesz valakiből bűnöző, és most már tudom. Létfontosságú ismeretek ezek a kultúránk és a civilizáció számára!” – N. L.

„Ez a tanfolyam nagyon hasznos információkat tartalmaz mindenki számára, aki küszködik tizenéves gyerekeivel. A segítségével változtathat a helyzeten, és örömtelivé teheti a kapcsolatot. Nekem személy szerint nagyon tetszett a játszmák háromszögének alkalmazása és mindazok az eszközök, amelyekkel a fiatalokat hozzájáruló és értékes polgárokká nevelhetjük.” – M. S. M.

Életjobbító tanfolyamok: a könnyű és hatékony megértéshez készültek

Az Életjobbító tanfolyamokat a Scientology által kifejlesztett „ellenőrzőlap” használatával kell tanulni. A tanfolyam minden lépése sorrendben van feltüntetve, és a tanuló minden elvégzett lépés után ellátja a kézjegyével az ellenőrzőlap adott pontját. Így lehetővé válik, hogy minden tanuló a számára legmegfelelőbb sebességgel haladjon.

A tanfolyam hossza 3 néhány nap részidőben.

Iratkozzon be a Hogyan neveljünk sikeresen tizenéveseket? tanfolyamra
NAPONTA TARTUNK SCIENTOLOGY TANFOLYAMOKAT

A legközelebbi Scientology szervezet