SCIENTOLOGY ESZKÖZÖK A PÉNZÜGYI BIZTONSÁG ELÉRÉSÉHEZ

Íme a Scientology áttörései, amelyek megmutatják, hogyan lehet fizetőképes, és hogyan vezet ez biztonsághoz.

Van megoldás arra, hogy mindazt ki tudja hozni az életből, amit csak akar. Van mód arra, hogy megszabadítsa magát az ügyei kezelésének taposómalmától, és kezelje az áremelkedésekkel járó megpróbáltatásokat. Végül is az Ön boldogsága és szellemi céljai múlnak ezen. Amikor tudja, hogyan, akkor ellenállóvá tudja tenni magát a pénzügyi nehézségekkel szemben. Így még akkor is, ha pénzügyi krízissel néz szembe, gyorsan rendbe hozhatja azt.

A Scientology eszközök a pénzügyi biztonság eléréséhez tanfolyam megadja Önnek a pénzügyi alapelveket, amelyek bármekkora szervezetre vagy bármely egyénre érvényesek. A biztonság megteremtésével az élet magasabb szintű céljainak szentelheti magát.

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Hogyan tervezze a pénzügyeit úgy, hogy soha ne adósodjon el.
  • Hogyan érheti el, hogy minden pénzkiadása befektetés legyen a jövőbe.
  • Milyen lépéseket tegyen ahhoz, hogy kiváló hitelképességet és fizetőképességet érjen el és tartson fenn.

Az ebben a tanfolyamban található alapvető igazságok, ha alkalmazza őket, folyamatos jólétet és pénzügyi növekedést eredményezhetnek az ön, a családja vagy az üzleti vállalkozása számára – legyen az kicsi vagy nagy.

„A pénz egy árucikk. Bizonyos realitások vonatkoznak rá.”

– L. Ron Hubbard

„Most már értem, hogy miért nem sikerültek dolgok a múltban, és tudom, hogy ennek a technológiának az alkalmazásával a vállalkozásom virágzásnak fog indulni. Ki tudom elemezni a cégem, és meg tudom nézni, hogy mi működik benne, és mi nem, és megnézhetem, hogyan kontrolláljam, hogy jobban menjen. Erősebbnek és magabiztosabbnak érzem magam, mivel most már van egy tervem. Ez a biztonság valódi meghatározása.” – V. J.

„A pénzügy számomra mindig is egy rejtélyes és nehezen érthető terület volt, most viszont nagyon egyszerűnek látom, és könnyen tudom alkalmazni. Ez egy nagyon jó tanfolyam.” – R. S.

„Ez előtt a tanfolyam előtt úgy gondoltam, hogy a pénzügyi biztonság csak azoké lehet, akik gazdag családba születtek, vagy pedig örököltek. A pénzügyi biztonság lehetséges, ha az ember rendelkezik a megfelelő eszközökkel, és következetesen használja is őket. Őszintén szólva, egy új kezdet előtt állok.” – S. P.

„Miután a feleségemmel együtt elvégeztem ezt a tanfolyamot, teljesen egy hullámhosszon vagyunk, és kezünkben a technológia ahhoz, hogy most először józanságot vigyünk a pénzügyeinkbe!” – C. K.

Életjobbító tanfolyamok: a könnyű és hatékony megértéshez készültek

Az Életjobbító tanfolyamokat a Scientology által kifejlesztett „ellenőrzőlap” használatával kell tanulni. A tanfolyam minden lépése sorrendben van feltüntetve, és a tanuló minden elvégzett lépés után ellátja a kézjegyével az ellenőrzőlap adott pontját. Így lehetővé válik, hogy minden tanuló a számára legmegfelelőbb sebességgel haladjon.

A tanfolyam hossza 7 néhány nap részidőben.

Iratkozzon be a Scientology-eszközök a pénzügyi biztonság eléréséhez tanfolyamra
NAPONTA TARTUNK SCIENTOLOGY TANFOLYAMOKAT

A legközelebbi Scientology szervezet