KOMMUNIKÁCIÓ
Kommunikációval a siker felé tanfolyam

Tanuljon meg valóban kommunikálni
KOMMUNIKÁCIÓVAL A SIKER FELÉ TANFOLYAM

A kommunikáció több, mint pusztán beszélni valakihez, és meghallgatni, amit mond. A kommunikáció az Ön életének alapja. Akkor mi is az pontosan, és hogyan működik valójában?

Erre a kérdésre a Scientology egyik nagy felfedezése adja meg a válasz, amely gyakorlatilag minden élőlényre hatással van.

Beszéljen bárkivel magabiztosan

A kommunikáció – a valódi kommunikáció – ledöntheti a láthatatlan falakat, amelyek gátolják a megértést, és megakadályozzák a boldogságot és a sikert.

A vele kapcsolatos tudás és a benne való jártasság szinte egyik napról a másikra meg tudja változtatni az Ön életét. Bár a kommunikációt ösztönösen is az élet létfontosságú szükségletének tekintjük, az alapelvei valójában soha nem voltak ismertek...

Mostanáig.

A kommunikáció mindennél fontosabb az életben.
Tanuljon meg valóban kommunikálni
a Scientologyval.

Mi a Kommunikációval a siker felé tanfolyam?

A Kommunikációval a siker felé tanfolyamon 18 olyan meghatározott képességre tehet szert, amelyek a Scientology alapelveire épülnek. Bármely tevékenységben ezek jelentik a siker kulcsát.

  • Hogyan kezdeményezzünk egy beszélgetést?
  • Hogyan fejezzünk be egy beszélgetést zökkenőmentesen?
  • Hogyan értessük meg magunkat?
  • Hogyan kezeljük a zaklatottságot?
  • Hogyan legyünk oldottak és magabiztosak bárkinek a jelenlétében?
  • És még 13 további...

A kommunikáció mindennél fontosabb az életben.

Tanuljon meg valóban kommunikálni – a Scientologyval.

„Megtanultam, hogy a kommunikáció nagyon hasznos eszköz, amelyet a munkámban és a mindennapjaimban is fel tudok használni arra, hogy kijöjjek másokkal. A kommunikáció bárki számára elengedhetetlenül fontos, aki sikeres akar lenni az életben. Azt is megtanultam, hogyan kezdeményezzek beszélgetést idegenekkel, és hogyan fejezzem be. Mindenkinek ajánlom ezt a tanfolyamot – ez a saját javukat és mások javát is szolgálni fogja. Nagyobb harmónia lenne a világban, ha mindenki elvégezné.” – Z. V.

„Úgy érzem, javult a kommunikációs képességem. Most már képes vagyok nyugton ülni, miközben valakivel beszélek. És nem leszek ideges. A jó kommunikációs képesség nagyon sokat jelent, és meg tudja változtatni az ember életét. Mindent használni fogok, amit ezen a tanfolyamon tanultam. Minél többet használom ezt az új képességem, annál jobbá tudom tenni az életem a kommunikáción keresztül.” – D. K.

„Régen féltem beszélgetést kezdeményezni. Aztán elvégeztem a Kommunikációval a siker felé tanfolyamot, és most már teljesen magabiztosan el tudom indítani, folytatni tudom és be tudom fejezni a beszélgetéseket. A tanfolyamot megelőzően az emberek alig értettek meg, és gyakran meg kellett ismételnem, amit mondtam. Ma teljesen más a helyzet, mivel képes vagyok kommunikálni, és meg tudom értetni magam másokkal.” – G. T.

Iratkozzon be a Kommunikációval a siker felé tanfolyamra
NAPONTA TARTUNK SCIENTOLOGY TANFOLYAMOKAT

A legközelebbi Scientology szervezet