ELJUTTATJUK A VILÁGNAK A SZCIENTOLÓGIÁT

Scientology Media Productions

A Scientology Media Productions

egy 2 hektáros épületegyüttes a Sunset Boulevardon, a kaliforniai Hollywoodban. A stúdió 1912-ben épült, tartoznak hozzá filmstúdiók, kreatív alkotótermek, vizuális effektusok gyártására való létesítmények, itt történik a vágás, az animáció, a hangfelvétel és -keverés, az idegen nyelvű fordítás és szinkronizálás – a filmezés, a műsorközvetítés és az internetes tartalmak készítésének teljes skálája. Ez minden tekintetben páratlan az egész világon.

TOVÁBB »


Bridge Publications

A Dianetika és a Szcientológia Alapok-könyveinek és -előadásainak 2007-es kiadása óta a szcientológusok nagyobb számban látogatják az egyházaikat, mint valaha. Rendkívüli mértékben megnőtt az anyagok iránti igény, és – ahogy a hívők haladnak e könyvek és előadások tanulmányozásával – ezzel párhuzamosan nőtt azoknak az embereknek a száma is, akik bejönnek, hogy megismerjék a Szcientológiát. [...] TOVÁBB »


NEMZETKÖZI TERJESZTÉSI ÉS SZÉTOSZTÁSI KÖZPONT

A Szcientológia Egyház új, 17 000 négyzetméteres Nemzetközi Terjesztési és Szétosztási Központja egy egyedülálló nyomda és gyártóüzem. Egy helyen található a gyártás, a szétosztás és az adminisztráció, és kizárólag az Egyház munkatársai dolgoznak itt. Ez az új központ több mint 10 000 Szcientológia egyháznak, missziónak és csoportnak készít terjesztési anyagokat, hogy ezek a szervezetek ki tudják elégíteni a Szcientológia szolgáltatásai és programjai iránti minden eddiginél nagyobb igényt. TOVÁBB »


New Era Publications International ApS

A Szcientológia világszerte elterjedt vallás – csupán 60 éves, de már milliók vallják a magukénak. Egyetemes alapelveink felvilágosítást és értelmet kínálnak bármely személynek, függetlenül attól, hogy melyik kultúra vagy felekezet tagja. És mindezt több mint 50 nyelven tesszük. Emberek milliói szerte a világon, minden egyes ilyen nyelven elég egyszerűen azt találták, hogy „a Szcientológia működik”. De a vallásunk anyagait eljuttatni mindezekhez az emberekhez ezekben az országokban olyan kihívás volt, amelynek meg kellett felelnünk. TOVÁBB »


Golden Era Productions

A Szcientológia egy valóban 21. századi vallás, ezért felhasználja az új évezred technológiáját, hogy véghezvigye vallási küldetését. Ennek érdekében az Egyház belépett a multimédia korába azáltal, hogy a Golden Era Productions nevű egységében csúcstechnológiát alkalmazó film- és hangstúdiókat hozott létre. A Dél-Kaliforniában található, 200 hektáros területen fekvő Golden Era Productions az egész Szcientológia vallás nemzetközi terjesztési központja; itt készítik az összes filmet, videót, televíziós és internetes anyagot, valamint a nemzetközi rendezvények anyagait.

TOVÁBB »