NEW ERA PUBLICATIONS INTERNATIONAL APS

A New Era Publications és párja, a Bridge Publications elsődleges célja az, hogy a Dianetika- és Szcientológia-könyveket, -előadásokat és egyéb vallásos anyagokat a világ minden táján eljuttassa egyénekhez és szervezetekhez – minimális költséggel és maximális sebességgel.

Minden gondolat, és ez magában foglalja a vallást is, csak olyan messze jut el, amennyire eléri az embereket. Amikor hatalmas érdeklődést keltenek az eredmények és a szóbeszéd, az igényt számos nyelven ki kell elégíteni.

A Szcientológia esetében azt is tekintetbe kell venni, hogy a Dianetika és a Szcientológia Alapok-könyveinek és -előadásainak 2007-es kiadása óta a szcientológusok nagyobb számban látogatják az egyházaikat, mint valaha. Ez aztán megnövekedett igényt teremtett ezek iránt az anyagok iránt. Ahogy a hívők haladnak a könyvek és előadások tanulásával, ugyanígy növekedik azoknak az új embereknek a száma is, akik szeretnék megismerni a Szcientológiát. A New Era Publications jelentős részt vállal a vallás e példa nélkül álló terjeszkedéséből.

A New Era Publications 17 500 négyzetméteres területen helyezkedik el, és magában foglal gyártási, adminisztratív és raktárterületeket Koppenhága egyik külvárosában, Glostrupban. Ezek mind kizárólag annak vannak szentelve, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a Szcientológia Alapítója L. Ron Hubbard műveit.

VIDEÓ

FÉNYKÉPEK

HELY
Cím:
Smedeland 20
Glostrup, DK-2600
Dánia

Telefon: + 45 33 73 66 66

Útvonaltervezés