A SZCIENTOLÓGIA NÖVEKEDÉSE

Fél évszázadnyi vizsgálódás során L. Ron Hubbard számtalan alapvető igazságot tárt fel az élettel kapcsolatban, amelyek elvezettek a Szcientológia kifejlesztéséhez és a Szcientológia vallás ezt követő növekedéséhez.

A Szcientológiában található igazságok bizonyítékául szolgál az a tény, hogy a Szcientológia vallás alig két generáció elteltével ma ezernyi egyházzal, misszióval és csoporttal virágzik minden kontinensen, amelyek nap mint nap emberek millióival kerülnek kapcsolatba. A társadalom minden területén találhatók szcientológusok: üzletemberek, háziasszonyok, diákok, művészek, hírességek, munkások, tudósok, katonák, orvosok, rendőrök és így tovább.

A szcientológusok, akiket mindig is foglalkoztatott a körülöttük lévő világ, természetesen másokkal is megosztják azt, amit a Szcientológiából tanultak. Mások, látván, mennyire jelentős lehet a Szcientológia a saját életükben, szintén érdeklődni kezdenek az iránt, hogy mit is kínálhat nekik a Szcientológia. És így a Szcientológia nő, fejlődik, nagyjából ugyanúgy, mint ahogy minden nagy vallás fejlődött a történelem során, egyénről egyénre, tudást, bölcsességet és egy jobb élet reményét hozva el.

A Szcientológiával milliók ismerték fel, hogy az élet igenis lehet olyasmi, amivel érdemes foglalkozni, az ember igenis élhet teljes életet, harmóniában a többi emberrel, és hogy a világ igenis lehet boldogabb hely.

A szcientológusok ilyen világ felépítésén dolgoznak nap mint nap, azokkal együtt, akiknek ugyanez az álmuk. Tagadhatatlan kapcsolata az emberek millióinak életével biztosítja a Szcientológia maradandóságát társadalmunkban. Milliók és milliók fogják követni a kalandot, hogy egy jobb világot teremtsenek.