HOGYAN MŰKÖDIK A SZCIENTOLÓGIA?

A Szcientológia vallás az élettel és halállal kapcsolatosan sok kérdésre ad választ. Magában foglal egy pontos, precízen feltérképezett utat. A Szcientológia kifejlesztésével L. Ron Hubbard megtalálta az eszközt, hogy kifejleszthessen egy technológiát az emberi szellem felszabadítására, és ezáltal lehetővé tegye az Ember számára, hogy valóban megismerje önmagát. Alapos tesztelésnek vetette alá az összes eljárást, és azokat jegyezte fel jövőbeni alkalmazásra, amelyek leginkább működőképesnek bizonyultak, és amelyek minden esetben ugyanazokat az eredményeket hozták. Ezek alkotják a Szcientológia standard technológiáját.

Egy auditálási ülésben a Szcientológia technológiai elveinek alkalmazásával a személy képes lelki akadályokat és nem kívánt állapotokat megszüntetni, és ezáltal egyre inkább önmagává válik. Ahogy a személy halad, gyakran igyekszik segíteni másoknak, ahogy neki is segítettek. 

Egy személynek csak azt kell elfogadnia a Szcientológiából, ami számára reális. Semmilyen hitet nem erőltetnek rá. A képzés és auditálás által maga talál rá a válaszokra, amelyeket az életben keres.