CLEARWATER, FLORIDA

2013 MEGÜNNEPLÉSE: A FANTASZTIKUS EREDMÉNYEK ÉVE

2014. JANUÁR 1.

A floridai Clearwaterben rendezett Szcientológia újévi ünnepség egy olyan esztendőt koronázott meg, amelyet a Szcientológia történetének legmonumentálisabb éveként lehet csak jellemezni.

Az újévi rendezvényen David Miscavige, a Religious Technology Center Vezetőtestületének Elnöke ismertette 2013 történelmi jelentőségű vívmányait. Többek között a következők tartoznak ide:

  • A Technológia Aranykora II. fázisának elindítása: a Szcientológia Clear állapothoz vezető Hídjának auditálási és képzési oldala – garantált 100%-os Standard technológia: KÉSZ!

LÁSD: A Technológia Aranykora II. fázisa: A Szcientológia Hídja a Teljes szabadsághoz

  • A forradalmi és páratlan Hubbard Professional Mark Ultra VIII E-méter kiadása.
  • 10 vadonatúj Szcientológia-felvilágosítófilm premierje.
  • A Technológia Aranykora II. fázisának anyagai, 17 nyelven.
  • Mindez lehetővé tette az első ázsiai ideális szervezet, a Kaohsiungi Szcientológia Egyház megnyitását Tajvanon, ahol most először minden auditorképzési anyag elérhető kínaiul.

LÁSD: Ideális szervezet a kínaiul beszélő világra nyíló kapunál

  • 2013 tanúja volt az Alapító, L. Ron Hubbard által meghagyott projektek történelmi jelentőségű befejezésének, ami lehetővé tette az eddig még soha nem elérhető Super Power és Okozóság-újjáélesztő eljárások kiadását.
  • Mindezeken túl 2013 arról lesz örökké emlékezetes, hogy ekkor nyitottuk meg 21. századi katedrálisunk, a fenséges Flag Épület kapuit.

LÁSD: A Szcientológia fenségessége: A 21. századi katedrálisunk

A Szcientológia újévi ünnepségek hagyományát követve, kiemelkedő szcientológusok által elért bámulatos eredményeket is bemutattak a rendezvényen, amelyeket LRH technológiájának használatával valósítottak meg, hogy segítsenek egy írni-olvasni tudó, erkölcsös és drogmentes világ megteremtésében.

A fantasztikus eredmények és győzelmek évére az tette fel a felkiáltójelet, amikor David Miscavige bejelentette az Egyesült Királyság Legfelsőbb Bíróságának egybehangzó ítéletét – a Szcientológia és a vallásszabadság mérföldkő jelentőségű diadalát.

A 2014-es Szcientológia újévi ünnepséget 16 nyelvre lefordítva több mint 50 ország szcientológusai látták. Így jutott el a Szcientológia világának legtávolabbi sarkaiba is az üzenet, miszerint ez valóban a mi időnk.