LOS ANGELES, KALIFORNIA

AZ ÚJ ARANYKOR HAJNALÁNAK ELSŐ ÉVÉT MEGKORONÁZÓ ÜNNEPSÉGGEL KÖSZÖNTÖTTE A SZCIENTOLÓGIA A 2015-ÖS ÉVET

2015. JANUÁR 1.

A Shrine Auditoriumban tartott Los Angeles-i ünnepség feltette a koronát az Egyház példa nélküli terjeszkedésére az elmúlt 12 hónapban, a Tech Aranykora II. fázis kiadását követően

Egy szilveszteri/újévi ünneplés során jellemzően az az általános nézet, hogy ha mégoly lenyűgöző volt is az előző 12 hónap, mindazonáltal a legjobb még csak most következik. Az ünneplők harsányan elbúcsúztatják az óévet, és szemüket az új év horizontjára emelik, még nagyobb teljesítmények ígéreteivel.

Ugyanez volt érzékelhető a legendás Shrine Auditoriumban Los Angelesben, amikor telt házzal ünnepelték a Szcientológia Egyház történelmi jelentőségű eseményét: az újévi ünnepséget, amely a Tech Aranykora II. fázis első évének lezárását és a vallás 365 napos példa nélküli terjeszkedését fémjelezte – szó szerint és szellemileg is.

A Tech Aranykora II. fázis 2013 végi elindítása odatette a Szcientológia Teljes Szabadsághoz vezető Hídjának mindkét oldalát: processzing és képzés – 100%-osan standard technológia garantálva – kész! Ugyanekkor adták ki a forradalmi Hubbard Professional Mark Ultra VIII E-métert; bemutatkozott 10 teljesen új Szcientológia felvilágosító film, és a Tech Aranykora II. fázis anyagai hiánytalanul elérhetővé váltak 17 nyelven.

LÁSD MÉG: A Technológia Aranykora II. fázisa: A Szcientológia teljes Hídja

Illő módon az újévi ünnepséget Los Angelesben tartották, a világ legnagyobb szcientológus közösségének otthonában. Ez a pillanat nem egy új irány kezdetét jelentette, hanem az út következő lépésének eleven megrajzolását.

Ahogy David Miscavige, a Religious Technology Center Vezetőtestületének Elnöke a rendezvény fő beszélőjeként elmondta: „Ez nem csak egy sima 12 hónap volt egy naptári évben, vagy 365 nap a Nap körül. Ellenkezőleg: ez a fordulópont, ez a mérföldkő, ez az, ahol minden világ összetalálkozik.”

Mr. Miscavige arra utalt, hogy a Szcientológia a növekedés exponenciális időszakába érkezett. A 2014-ben világszerte megnyílt egyházi szervezetek és épületek több mint 70 ezer négyzetmétert képviselnek. A Szcientológia-technológia eme új otthonait látványos ceremóniákon köszöntötték, forgószélszerű áttekintést adva a vallás technológiai kapacitásán belüli összes szektorról.

Eközben az elmúlt év során a világ minden táján szétkürtölték a Szcientológia emberiség számára reményt jelentő üzenetét. Ez az üzenet minden 240 másodpercben megjelent a New York-i Times Square-en, és csak 2014-ben több mint 42 millió ember fedezte fel, hogy mi a Szcientológia.

Láthatók voltak az új ideális és mintaként szolgáló Szcientológia-egyházak avatóünnepségei is, amelyek 2014-ben a Híd minden szintjén átíveltek:

Az újévi ünnepség további bemutatókat közölt azokról a diadalokról, amelyek a 2014-es évet a Szcientológia globális birodalmában három különféle technológiai területen is ambiciózus évvé tették:

  • Szövetség a Jobb Életért és Oktatásért (ABLE) – Ezek a programok kifejezetten bizonyos alapvető társadalmi problémák (droghasználat, írástudatlanság és bűnözés) kezelésére szolgáló technológiákat hasznosítanak. Az ünnepségen Mr. Miscavige bemutatta azt az szorgalmas és termékeny évet, amelyet az ABLE produkált, kiemelve a Puerto Ricó-i, magyarországi és törökországi sikereket. Puerto Ricóban egy alulról szerveződő mozgalom Az út a boldogsághoz füzeteket osztott szét. L. Ron Hubbard forradalmi tanulási technológiáját sikeresen bevezették szerte Magyarországon, Törökországban pedig az ABLE megnyitotta a nemzet első magánkézben lévő, Narconon drogrehabilitációs központját.

  • Szcientológus Vállalkozások Nemzetközi Intézete (WISE) – Az elmúlt év nagyobb eredményei közé tartozott egy egyedi állatorvosi szolgáltatás Indiana államban; a valaha nagyszerű Bimota motorkerékpár-márka újraélesztése, amelyre nehéz idők jártak; és innovációösztönzés magánorvosi praxisokkal karöltve, sok területen biztosítva minőségi ellátást az USA mind az 50 államában – L. Ron Hubbard úttörő adminisztratív alapelveinek alkalmazásával.

  • Lelkészek Nemzetközi Hubbard Egyházi Szövetsége (IHELP) és Szcientológia Missziók Nemzetközi Szervezete (SMI) – A végtelen Szcientológia-technológiát felvonultató három sikerbeszámoló 2014-ből jól bemutatta a vallás világméretű hatását: az ukrán Kijevben, ahol az LRH-technológia alapelveit több mint 200 ezer embernek adták át; az indiai Újdelhiben, ebben az ázsiai megalopoliszban, ahol a Szcientológia növekedése exponenciális méreteket öltött; és Tajvanban, ahol a nemzet kulturális fővárosában, Tainanban új ideális misszió nyílt ebben az évben.

Az újévi ünnepségen szintén bemutatták a Los Angeles-i org épületében még nagyobb mennyiségben és bővebb körben nyújtott Szcientológia-szolgáltatásokat, részletezve az L. Ron Hubbard Wayen elhelyezkedő Pacifica Bridge jelenlegi példátlan fejlődését.

Az ünnepség keretein belül 30 nemzet rendkívüli számú Erő területi munkatársait is hatalmas tapssal nyugtázták – mindegyikük több mint 100 lépésre segítette rákerülni a szcientológusokat a Szcientológia teljes szabadság felé vezető Hídján.

És a nagyszerű újévi ünnepség befejezéseként Mr. Miscavige bepillantást engedett a jövőbe a 2015-ben megnyíló Scientology Media Productions bejelentésével. Ez a globális médiaközpont forradalmasítani fogja az Egyház kommunikációs hatókörét a nyomtatott, televíziós-rádiós és internetes média világában mint szupermodern csomópont, amely segít a Szcientológia üzenetét az egész bolygóra kisugározni. A 2 hektárt elfoglaló hollywoodi stúdió két hangfelvevő teremmel és 14 000 négyzetméternyi gyártási létesítménnyel büszkélkedik.

Dübörgő zene és szerteszét szálló konfetti kíséretében ütött éjfélt az óra a Szcientológia Egyház nagyon sikeres éve után, és a jelenlévők örültek mind az elmúlt év sikereinek, mind pedig annak, amit e fejlődésében és előrehaladásában határokat nem ismerő vallás izgalmas jövője tartogat.