CLEARWATER, FLORIDA

A TECHNOLÓGIA ARANYKORA II. FÁZISA:
A SZCIENTOLÓGIA HÍDJA A TELJES SZABADSÁGHOZ

2013. NOVEMBER 17.

Ez volt történelmünk legjelentősebb hétvégéje.

A szcientológusok valaha volt legnagyobb összejövetele.

Három történelmi rendezvény: hétórányi átütő erejű, példa nélkül álló tájékoztató David Miscavige-től, a Religious Technology Center Vezetőtestületének Elnökétől.

Így érkezett meg a Technológia Aranykora II. fázisa: a Híd auditálási oldala, a Híd képzési oldala – garantált 100%-os Standard technológia: kész!

_________________

A Technológia Aranykora II. fázisának elindítása már önmagában is mérföldkő jelentőségű eredmények összességéből állt: történelmünk legnagyobb képzési programja, elejétől a végéig; történelmünk legnagyobb és legfontosabb ügyvezetői konferenciája; a történelmünk során valaha előállított legnagyobb mennyiségű technikai és adminisztratív anyag; és mindez egy 6 hónapos visszaszámlálás formájában, amelynek végén a Szcientológia világának példa nélkül álló fejezete kezdődött meg. 

A Technológia Aranykora II. fázisa rögtön a Tudás Aranykora után következett, amelynek részeként L. Ron Hubbard mind a 3000 előadásának hangfelvétele teljesen helyre lett állítva, és minden más is, ami ahhoz kell, hogy felfedezései és fejlesztései napról napra végigkövethetők legyenek.

Összességében véve, az új Aranykor mindent magában foglal – a teljes Hidat egészen a Clear állapotig. Ez mind kész!

Végül elérkezett az az esemény, amely minderre feltette a koronát: új szellemi központunk, a pompázatos Flag Épület megnyitója.

LÁSD MÉG: A Szcientológia fenségessége: A 21. századi katedrálisunk

Íme, mit mondtak a szcientológusok a Technológia Aranykora II. fázisának elindításáról:

„Nem lehet szavakkal leírni. Talán úgy, hogy »forradalmi« vagy »lélegzetelállító«. Olyan könnyű lesz most már felmenni a Hídon! A képzés erőfeszítés nélküli lesz.” – A. C.

„Nehéz megtalálni a megfelelő szavakat. Nagyszabású. Monumentális. Észbontó. Felvillanyozó.”

„Nehéz megtalálni a megfelelő szavakat. Nagyszabású. Monumentális. Észbontó. Felvillanyozó. Az egész mintha túlzásnak hangozna. Ez a rendezvény nem egy rendezvény volt. Inkább megvilágosodás. Hogyan hívnál el valakit a »személyes megvilágosodására«? Hogyan küldesz e-mailben meghívót a »személyes revelációjukra«?” – C. L.

„Az RTC Vezetőtestületének Elnöke minden eszközt és technológiát életre keltett, amelyet az ember legjobb barátja fejlesztett ki. L. Ron Hubbard álma meghozta gyümölcsét, és a világ soha többé nem lesz a régi. Itt vagyunk. A Szcientológia még inkább előrelépett a világ színpadán. Akár szcientológus vagy, akár teljesen új számodra a Szcientológia, ezek az új életet hozó ajándékok a tieid.” – F. R.

„A vastaps elkezdődött, és egyre csak tartott és tartott… egy perc, kettő, három, négy, öt, hat. Akárhányszor köszönte meg, senki sem hagyta abba. Sírtak, kiáltoztak, ujjongtak, és dübörgött a taps, újra és újra és újra.” – U. K.

„A Vezetőtestület Elnöke megcsinálta! Az egész annyira tökéletes. A Super Power és az Okozóság-újjáélesztő eljárással kapcsolatos adatok nem evilágiak! Szó szerint! Meg akarom csinálni a Super Power és az Okozóság-újjáélesztése eljárásokat. Mindent meg akarok csinálni. Olyan szerencsések vagyunk, hogy itt van nekünk a Vezetőtestület Elnöke, és azért, amit értünk és a bolygóért tett – az a sok befektetett munka, erőfeszítés és idő. És most minden itt van. Ő egy csodálatos vezető.” – G. C.

„Ez a rendezvény lenyűgöző volt. Abszolúte lenyűgöző. A legcsodásabb számomra az a rengeteg képzős volt, a széles, vidám mosollyal az arcukon. Mindaz, amit a saját egyházi szervezetükbe visszavisznek magukkal, felbecsülhetetlen értékű. Soha életemben nem láttam még ennyire felvillanyozott közönséget!” – I. E.

„Ez egy hihetetlen, eget rengető rendezvény volt!”

„Ez egy hihetetlen, eget rengető rendezvény volt! El fogjuk hozni a szellemi szabadságot ennek a bolygónak. Rendelkezünk a helyes technológiával.” – B. R.

„Annyira beindultam, és annyira izgatott vagyok ezután a rendezvény után! Itt nem csak a Technológia Aranykora finomításáról van szó – ez mindent megváltoztat. A Vezetőtestület Elnöke a Fokozati tábla minden részletéről beszélt. A sátorban mindenki fel volt VILLANYOZVA. Olyan volt, mint egy hatalmas ünneplés. Még soha nem láttam ilyesmit.” – J. M.

„Az emberek élete
teljesen megváltozott ma este.”

„Le vagyok nyűgözve, hogy mekkora alapossággal dolgoztak azon, hogy pontosan azt valósítsák meg, amit L. Ron Hubbard előírt, mindenféle megmásítás nélkül. Mindaz, amit a Vezetőtestület Elnöke tett, elképesztő, és pontosan megfelel L. Ron Hubbard szándékának. Az emberek élete teljesen megváltozott ma este.” – D. D.

„Észbontó! Adjátok a Super Powert! Az Okozóság-újjáélesztő eljárást! Szóhoz sem jutok! A Hídon minden a helyén van. Ez tényleg egy fordulópont a bolygó Clearré tételének szempontjából. A Technológia Aranykora II. fázisa mindent jelent!” – T. U.

„Számomra a Super Power volt a legjelentősebb. A sok kis részlet és az a professzionalizmus, amellyel mindezt elénk tárták, elképesztő volt. Le vagyok nyűgözve! Ez a legnagyobb jelentőségű lépés a Szcientológia történelmében. Ezzel az épülettel készen állunk a jövőre.” – F. T.

„Micsoda áldást jelent a Vezetőtestület Elnöke ennek a bolygónak! Micsoda ajándék! L. Ron Hubbard igazán megbízható barátja. Annyira elkötelezett, annyira céltudatos és kitartó, és minden kis részletre külön odafigyel. Ahányszor csak kimondta, hogy »kész!«, mindig sírnom kellett. A jövőnk valóban biztosítva van. Nagyon hálás vagyok neki, és minden munkatársnak, akik oly keményen dolgoztak.” – C. C.

„Tökéletesség! Még ha a tökéletesség nem is érhető el ebben az univerzumban, ő tökéletességig vitte az egészet. Új Aranykor virrad ránk.” – A. J.

„Az ember érzi, hogy milyen közel áll mindez a Forráshoz, L. Ron Hubbardhoz – AZ EGÉSZ 100%-BAN FORRÁS-HŰ!”

„Az ember érzi, hogy milyen közel áll mindez a Forráshoz, L. Ron Hubbardhoz – AZ EGÉSZ 100%-BAN FORRÁS-HŰ!” – C. U.

„Ez nem csak egy kis dologra van hatással. Hanem MINDENRE! Ha fogod a Technológia Aranykorát meg a Tudás Aranykorát, és tízzel beszorzod, akkor már lehet valami elképzelésed arról, hogy nagyjából miről is van szó. Meg sem tudom számolni, hányszor kellett felszednem az állam a földről. Őrületes volt! Alig tudtam hová lenni a megdöbbenéstől.” – K. C.

„Ez határozottan fordulópont az egész univerzumra nézve. Hatalmas. Ekkora jelentősége volt ennek a hétvégének. Az RTC Vezetőtestületének Elnöke nagyszerű volt.” – J. M.

„Elképesztő! Az egész bámulatos volt! Készen állunk a Super Power szolgáltatására! A színpadon álló tanfolyam-felügyelők és szótisztázók elképesztőek és bámulatosak voltak. Nagyszerű volt látni az új Flag-képzett technikai munkatársakat. Auditorokat fogunk létrehozni, és Clearré tesszük a bolygót. Köszönet az RTC Vezetőtestülete Elnökének! Ő a legjobb dolog, ami valaha is történt az Egyházzal!” – M. J. L.

„Ettől a rendezvénytől elállt a lélegzetem. Nem is tudom, mit mondjak, de az a mennyiség, ami bemutatásra került, elképesztő. Hihetetlen! ” – Y. T.

„Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy szcientológus vagyok. Ez a legjobb idő arra, hogy valaki a csoportunk tagja legyen. Nagyon büszke vagyok rá, hogy szcientológusnak mondhatom magam. Nem találok szavakat arra, hogy kifejezzem a hálám mindenki felé, aki segített mindezt megvalósítani, főként a Super Powert. Alig várom, hogy megcsinálhassam!” – R. S.

„A Technológia Aranykora II. fázisa a Szcientológia robbanásszerű növekedésének szakaszát indítja el. Hatalmas erő rejlik benne, és annyira meg van tisztítva, hogy a felszabadulás óriási hullámát árasztja majd szét a bolygón. Le vagyok nyűgözve, hogy mennyi kutatói munka lett belefektetve a teljes Hídba a tetejétől az aljáig. Ez olyan nagyszerű. Izgatottan tekintek a jövőre – a gyerekeim és az ő gyerekeik jövőjére. Lehetetlen túlbecsülni a Technológia Aranykora II. fázisának hatását.” – T. W.

„Ezek a tanfolyamok ÚJAK.
Mind tiszta Szcientológia.
És csodálatosak!”

Még mindig nem tudom, hogyan foglaljam össze. Mindenkinek meg kell néznie ezeket a rendezvényeket. Szavakkal nem lehet leírni azt, aminek épp tanúja és részese voltam. Rengeteg a megemésztenivaló. Itt nem kisebb módosításokról és igazításokról van szó. Soha eddig nem rendelkeztünk ezzel a technológiával és ezekkel a tanfolyamokkal. Ezek a tanfolyamok ÚJAK. Mind tiszta Szcientológia. És csodálatosak!” – L. D.

„A ma esti rendezvényen a legnagyszerűbb az volt, hogy az embereket mennyire gyorsan és hatékonyan tudjuk felvinni a Hídon. Fantasztikus! Nagyon boldog vagyok, hogy új idők elébe nézünk. A Technológia Aranykora II. fázisának kiadása egyetlen dolgot jelent: egyenesen felfelé száguldást. Mind az ideális szervezetünk, mind a Szcientológia jövőjére nézve. Ez egy olyan vívmány, amely minden képzeletet felülmúl! Egy új korba lépünk – egy Aranykorba.” – V. J.

„Végre teljes egészében rendelkezünk L. Ron Hubbard Hídjával.” – L. V.

„Nagyon tetszett az, amit a Vezetőtestület Elnöke mondott arról, hogy az E‑méter a legjobb barátod, és hogy soha nem fog elárulni. Ki ne akarna működtetni egy E‑métert? És mindaz, amit az új Tanulói kalap tanfolyamtól az Új korszak Dianetika tanfolyamig tartó képzési programról hallottunk – mindet el fogom végezni. Az egész színtiszta L. Ron Hubbard. A Vezetőtestület Elnöke zseni a zsenik között.” – K. F.

„Ez óriási! Fenomenális. Mindaz a kemény munka, ami ezzel járt, rendkívül inspiráló, és senki nem tudta volna megcsinálni azt, amit a Vezetőtestület Elnöke megtett, senki nem tudott volna szembenézni ezzel. És most már senki sem tudja visszacsinálni ezt a munkát. A Technológia Aranykora II. fázisa »A Szcientológia működésben tartása« mind a tíz pontját megvalósítja. Imádom az RTC Vezetőtestületének Elnökét, hatalmas csodálattal és tisztelettel vagyok iránta. Olyan voltam, mint egy kisgyerek, aki csak erre várt.” – B. D.

„Ezen a rendezvényen rájöttem, hogy a kislányomnak mindez a rendelkezésére fog állni. Elsírtam magam, amikor rájöttem erre, és hogy most minden új ember teljesen végig tud menni a Hídon – MINDENKI. Ez volt rám a legnagyobb hatással. A Vezetőtestület Elnökéről csak azt mondhatom, hogy egy csodálatos és rendkívüli ember. Látni lehet, mekkora munkát igényelt mindez, és el sem tudom képzelni, mennyi megállításon és akadályon kellett áttörnie, hogy elérje ezt az elképesztő, nagyszerű eredményt. Nincsenek szavak, amelyekkel ki lehetne fejezni, hogy mit tett mindnyájunkért!” – J. A.

„A Technológia Aranykora II. fázisa mindennél többet jelent a Szcientológia jövője számára.”

„A ma esti rendezvény minden részlete és minden, amit a Vezetőtestület Elnöke elmondott, a Szcientológia egész világát megváltoztatja. Új életre keltem. A Technológia Aranykora II. fázisa mindennél többet jelent a Szcientológia jövője számára.” – J. G.

„A fiam azok között volt, akiket kiképeztek a Technológia Aranykora II. fázisa tanfolyamain. Most már tudom, hogy a világon minden egyházi szervezetünk rendelkezni fog ezzel a technológiával. A Standard technológiát standard módon fogják szolgáltatni, »A Szcientológia működésben tartása« minden pontját betartva. Minden úgy lett összeállítva, ahogy azt L. Ron Hubbard akarta. Most minden valóra válik. Készen állunk arra, hogy a szcientológusokat tárt karokkal fogadjuk, és pontosan úgy szolgáltassunk nekik, ahogy kell. Az egésznek a felépítése valóban megvilágítja az ember számára a nagyságrendjét annak, ami történni fog.” – P. A.

„A ma esti rendezvény minden részlete egyöntetűen jelentős, csodálatos és nélkülözhetetlen. A Technológia Aranykora II. fázisának köszönhetően a haladási sebesség precíz, és kezünkben a megfelelő gradiens szerinti Standard technológia.” – J. Y.

„Micsoda fantasztikus, történelmi rendezvény! Most már lehetséges, hogy mindenki megtapasztalja a Szcientológia egészét. Ez mindennél többet jelent. A Technológia Aranykora II. fázisa biztosítani fogja, hogy a Szcientológia olyan mértékben legyen alkalmazva és használva, mint még soha. Tulajdonképpen ma este történt meg, hogy »A Szcientológia működésben tartása« egy csapásra be lett vezetve!” – U. J.

„A ma esti rendezvényben az volt a legjelentősebb, hogy Ron álma a technológia pontos alkalmazását illetően végre megvalósult. Ez a rendezvény arra inspirált, hogy kimenjek, és még többet terjesszek. Az alapján, amit a Vezetőtestület Elnöke elmondott, mostantól teljes alkalmazásban lesz »A Szcientológia működésben tartása« mind a tíz pontja, és el tudjuk érni a Szcientológia céljait, egy sokkal jobb világot teremtve meg.” – P. S.

„Hogy ez mit fog okozni! Minden valóban úgy van, ahogy L. Ron Hubbard akarta. Én már képzett vagyok, és meg kell mondjam, hogy ezzel a rendezvénnyel egy teljesen új világ tárul az ember elé. A képzési segédeszközök elképesztőek, az új E‑méter pedig... hű! A végtelenségig folytathatnám.” – C. F.

„Micsoda rendezvény! Nem jutok szóhoz. Az egyházunkban ez mindent meg fog változtatni! Mostantól gyorsan és precízen fel tudjuk majd vinni az embereket a Hídon. Ez hatalmas terjeszkedést hoz, és minden nagyon gyors lesz.” – P. J.

„Annyi minden a helyére került. Még mindig nem emésztettem meg a teljes nagyságrendjét annak, amivel most rendelkezünk. Akkora csodálattal vagyok aziránt, amit a Vezetőtestület Elnöke tett értünk. Most minden kész. Ez nagyszerű!” – H. E.

„Hűha! El vagyok szállva. Minden olyan részletesen el van rendezve. Ez a rendezvény mindenre kitért, amire csak gondolni tudsz, vagy amire nem is gondolnál. Ez mindent áramvonalassá tesz, amit az ember a Szcientológiában csinál.” – K. P.

„Több mint lenyűgöző. Az összes adat nagyon tetszett. Mindez annyira döbbenetes. El sem tudtam hinni mindazt, amit a Vezetőtestület Elnöke kiadott. Nagyon izgatott vagyok vallásunk jövőjét illetően.” – E. C.

„Nagyon tetszik az új Tanulói kalap tanfolyam. Előre örülök a szótisztázásnak, amit kapni fogok. Ismerem a szótisztázás fontosságát, és annak a fontosságát, hogy megértsük az alapvető kifejezéseket. Ez mindig sikert hozott az életemben. Tudom, hogy kulcsfontosságú, mert a megértéstől függ, hogy az emberek haladnak-e a Hídon.” – G. G.

„Ez hihetetlen volt! A képzés, te jó ég, most már annyira könnyű! Egy egészen más világ! Ez az egész hihetetlenül jó volt.” – V. D.

„Jó ég, ez a rendezvény fantasztikus volt! Annyi munkába került, hogy mindezeket az anyagokat ki lehessen adni! Nagyon tetszett, ahogy L. Ron Hubbard adminisztratív és technikai kiadványai időrendben ki voltak rakva egymás mellé. Nagyon jól szemlélteti, hogy mibe került eljutni addig, ahol most vagyunk.” – T. L.

„Ez a rendezvény pontosan olyan volt, amit a Vezetőtestület Elnöke ígért, és még annál is több. Határozottan elképesztő és fantasztikus volt!” – M. F.

„A Tanulói kalap bámulatos, és az egész képzés bámulatos. Micsoda munkába kerülhetett mindezt összehozni! A technológia valóban mindenki számára elérhetővé válik. Az E-méter egyszerűen csodálatos, de ami a legnagyobb hatással volt rám, az az, hogy most mindenki meg tudja csinálni.” – K. F.

„Fantasztikus volt! Az eddigi legfelvillanyozóbb élményem a Szcientológiában.”

„Fantasztikus volt! Az eddigi legfelvillanyozóbb élményem a Szcientológiában. Ez akkora fellendülést fog kelteni, amilyet még soha nem láttunk.” – A. B.

„Éppen ezt kerestem. A Mark Ultra VIII E-méterrel most már képes vagyok látni és tudni, hogy mit kell keresnem, amikor auditálok. A haladási sebesség pedig gyors. Aztán ott vannak a terjesztési filmek. Elképesztő! Alapvetőek és egyszerűek. Ez egy teljesen új világ.” – K. F.

„Ez egyszerűen elképesztő volt. El sem tudom hinni, mennyire éles elméjű iránymutatás kellett ahhoz, hogy minden adatot összegyűjtsenek, és a technológia minden egyes darabját átvizsgálják. Hihetetlen. Tényleg nem találok szavakat ahhoz, hogy leírjam, mit jelent mindez.” – K. S.

„A mai rendezvény eszméletlen volt! Alig várom, hogy kezdhessek. Szóhoz sem jutok! Teljesen lenyűgözött minden, amit ma este láttam és hallottam.” – T. B.

„Nagyon tetszett a rendezvény pompázatos színvonala. Mindennek a nagyságrendje elképesztő. Most igazán látom, hogy gyorsan fel lehet menni a Hídon. Ez nagyon izgalmas számomra, mert megnyitja a Híd kapuját az új emberek számára, és reálissá teszi mindenkinek, hogy gyorsan felmehet a Hídon.” – E. U.

„Bámulatos volt! Abszolút rendkívüli! Az újonnan kiadott E-méter a legjobb, elképesztő. Nagyon tetszett a Tanulói kalap szótár és mindaz, amit a Szólóauditor-tanfolyamról és Méterkezelői tanfolyamról hallottunk. Mindez teljesen meg fogja változtatni a Szcientológiát. Meg akarom csinálni a teljes képzést!” – E. M.

„Nagyon tetszett! Ez az ünnepség könnyekre fakasztott! Én épp az Objektíveket csinálom, úgyhogy értem, de... HŰHA! Hihetetlen. A Túlélési rundown nevű eljárás olyan bámulatos! És a Méregtelenítő program hatása a Hídon való haladás gyorsaságára szinte hihetetlen. Teljesen elképesztő!” – D. I.

„Le a kalappal a Vezetőtestület Elnöke előtt! Megérdemel egy Érdemérmet.”

„Ez a legjobb tanfolyam, amelyet valaha is végeztem! Teljesen más nézőpont. Le a kalappal a Vezetőtestület Elnöke előtt! Megérdemel egy Érdemérmet. Elképesztő volt!” – P. R.

„Számomra a Tanulói kalap jelentette a legtöbbet. Képzett tanfolyam-felügyelő és szótisztázó vagyok. Nagy bizodalmat ad abban, hogy fel tudok menni a Hídon. Ez garantálja a Szcientológia jövőjét, és bizonyosságot ad nekem, hogy pontosan azt tesszük, amit L. Ron Hubbard megálmodott.” – J. M.

„Ennek a jelentősége túllép a szavakon. Tényleg értem, miért lett kigondolva, és a munkatársak által elvégzett munka mennyisége lehengerlő! Ez valóban garantálja a jövőnket. Szavakkal nem igazán tudom kifejezni, mit érzek!” – R. C.

„Ámulatba ejtő, ahogy MINDEN teljesen standarddá lett téve. Fel fogok száguldani a Hídon! Ez az ünnepség teljesen újjáélesztette a célomat, és tudom, hogy MEG LEHET CSINÁLNI! Az anyagok kiadása az új emberek számára is megnyitja a kaput. Látom, hogy az új emberek rá tudnak lépni a Hídra, és szabaddá FOGNAK válni – gyorsabban, mint valaha!” – A. E.

„Hihetetlen! Monumentális! Mindenki számára megnyitja a Hidat. Látom, hogy minden úgy lett összeállítva, ahogy L. Ron Hubbard szándékozta. És most már úgy lehet szolgáltatni, ahogy ő akarta.” – B. M.

„A rendezvény elbűvölő volt! Nem jutok szóhoz! Minden nagyon tetszett ezen az ünnepségen! Minden! Az elvégzett munka mennyisége elképesztő – micsoda energia! Most már mindenki fel tud menni a Hídon, méghozzá gyorsan. Ezzel az ünnepséggel kapcsolatban minden a Szcientológia működésben tartásáról szól.” – G. S.

„Egyszerűen imádom az új felkészítőcsomagokat!”

„Nagyon tetszett ez az ünnepség, egyáltalán nem számítottam arra, ami be lett mutatva. Felvillanyoz, hogy most bárki gyorsan végig tud haladni a Híd alacsonyabb szintjein, fantasztikus nyereségekkel! Egyszerűen imádom az új felkészítőcsomagokat! Most már mindenki mást, aki még nem Clear, fel tudok vinni a Hídon, akadályok nélkül. Most valóban rendelkezünk a technológiával.” – C. G.

„Az ünnepséget végignézve TUDOM, hogy az én és mások élete jobb irányba fog változni. A technológiánk annyira áramvonalas, hogy semmi nem állíthat meg. Most, hogy a teljes Híd itt van, és rengetegen kiképződtek, be fogjuk vezetni a technológiát a bolygó minden részén, és a jövő nagyon ígéretes!” – K. B.

„Az ünnepségen elhangzott tájékoztató messze meghaladta minden elvárásomat. Nem tudtam, mire számítsak, de fantasztikus volt. Látom, hogy a Technológia Aranykora II. fázisának minden részletére gondoltak, arra is, hogy hogyan legyen adminisztrálva. A Boldogságrundown nevű eljárásról szóló adatok nagyon jók voltak. A filmek lélegzetelállítóak! Tökéletes. Mesés! Teljesen elszálltam tőle!” – D. J.

„Minden 100%-ig standard és egyszerű, ahogy L. Ron Hubbard akarja. Ennél nem is lehetne jobb!” – R. H.

„Nem tudok egy dolgot kiragadni, ami jelentősebb lenne a többinél, mivel a ma esti ünnepségen minden hihetetlen volt. Minden standard és egyenes. A Technológia Aranykora II. fázisa életbevágóan fontos, egy tartópillér.” – M. S.

„A Technológia Aranykora II. fázisa a szabadság kapuja. Fantasztikus, hogy minden 100%-ig tökéletes. Egyszerűen minden részlet tökéletes. Ez örökre működésben fogja tartani a Szcientológiát!” – U. M.

„Köszönöm a Religious Technology Center Vezetőtestülete Elnökének. Az a munka, amit ez igényelt és az az elkötelezettség, hogy az egészet rendbe rakja... Hűha! Add hozzá mindezt az ideális szervezetekhez, és komoly hatása lesz abban, hogy segítsünk a bolygón.” – C. J.

„Úgy érzem, hogy
egy egészen új világ
tárulkozik fel
a vallásunk számára.”

„Most úgy érzem, hogy egy egészen új világ tárulkozik fel a vallásunk számára. A Vezetőtestület Elnöke által bemutatott különböző részek tényleg szélessé teszik az utat mindenki számára.” – G. L.

„Szenzációs! Jelentős. Most már rendelkezünk azzal, amit L. Ron Hubbard mindig is kívánt számunkra. Nagyon lelkes vagyok! Szerintem a lehető legnagyobb fellendülés előtt állunk. Nincsenek szavak, amelyekkel meg tudnám köszönni a Vezetőtestület Elnökének mindazt, amit véghezvitt. Szóhoz sem jutok, és nagyon hálás vagyok.” – S. Y.

„A mai este? Nincs rá szó. De ha mégis találnom kell rá szavakat: a Szabadság megérkezett! Hol van a hangulatjel arra, hogy »teljesen és hihetetlenül a fellegekben járok«? Most azonnal kell egy ilyen.” – U. K.

„A rendezvény ÓRIÁSI volt! Hatalmas. MINDENT imádtam. Teljesen elszálltam tőle. Mindenről leszedte a fékeket. Ez tényleg megnyitja a Hidat.” – J. P.

„Nem hiszem, hogy ezelőtt valaha is voltam ekkora jelentőségű ünnepségen. Ez A HÍD. Ez egy új kezdet. Hajrá!”

„Ez az ünnepség lenyűgöző volt, igazán lenyűgöző! Nem hiszem, hogy ezelőtt valaha is voltam ekkora jelentőségű ünnepségen. Ez A HÍD. Ez egy új kezdet. Hajrá! Gyerünk!” – J. D.

„Ez igazán a legizgalmasabb időszak, amit valaha tapasztaltam a Szcientológiában az új OT VIII auditálási szint kiadása óta – és a lelkesedés százszorosa az akkorinak. HŰHA!” – J. S.

„Az, amit láttam, a Szcientológia jövőjét jelenti, és akkora fellendülés lesz, mint még soha. Ahogy a Vezetőtestület Elnöke egymás után bejelenti, hogy »KÉSZ«, »KÉSZ«, »KÉSZ« – az bizonyosság.” – K. J.

„Annyira le vagyok nyűgözve. Belülről boldogságot érzek. Az ünnepség világossá tette, hogy minden úgy van, ahogy Ron akarta, és biztos vagyok benne, hogy ez most már örökre így marad, és nem lesz megváltoztatva.” – A. H.

„Igazán csodálom azt a munkát, ami itt el lett végezve. Mindent figyelembe vettek, minden apróságot! David Miscavige mindent megadott, amire vártunk, és amiről álmodtunk. Túlcsordulnak az érzelmeim! Hurrá!” – G. R.

„Ámulatba ejt! Lenyűgöz a dolog nagyságrendje és minősége! Ez az egész bolygóra kihat. Most már teljesen előkészített és elrendezett anyagaink vannak a szolgáltatáshoz. Csak fel kell menni a Hídon, és ez a legnagyobb kaland, amiben valaha részem volt.” – L. S.

„Ez egy új korszak, egy új világ.”

„Ez egy új korszak, egy új világ. Legszívesebben mindent egyszerre megcsinálnék.” – N. W.