DAVID MISCAVIGE
Fontos események

A Technológia Aranykora II. fázisa: A Szcientológia Hídja a Teljes szabadsághoz

Ez volt történelmünk legjelentősebb hétvégéje. A Scientologistok valaha volt legnagyobb összejövetele. Három történelmi rendezvény: hétórányi átütő erejű, példa nélkül álló tájékoztató David Miscavige-től, a Religious Technology Center Vezetőtestületének Elnökétől.

2009-ben befejeződött a Szcientológia Írások felkutatásának és helyreállításának 25 éves programja

David Miscavige 7000 szcientológusnak tartott beszédet a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban. Azért gyűltek össze, hogy megünnepeljék a Szcientológia példátlan terjeszkedését az elmúlt évtized során, és köszöntsék egy újabb, óriási növekedéssel járó évtized kezdetét.

A Dianetika a 21. században

In June 2009, Mr. David Miscavige announced the single most momentous advance in Dianetics technology since the day of its original publication on May 9, 1950.

It was a project personally overseen by Mr. Miscavige for the better part of four years and culminating in the release of materials that would make Dianetics universally accessible.

Az Alapok könyvek és előadások

David Miscavige tartotta a várva várt rendezvényt, amelyre a világ minden tájáról jöttek a szcientológusok. Bejelentette, hogy amit bemutatni készül, az nem kevesebb, mint „a Dianetika és a Szcientológia helyreállítása” – olyan esemény, amely „örökre megváltoztatja a Szcientológia világát”. A következő néhány óra során az egész történetet elmondta a clearwateri Ruth Eckerd Hallban összegyűlt többezres hallgatóságnak.

Clearing kongresszus

A 2006 márciusában L. Ron Hubbard születésnapja alkalmából tartott ünnepség csúcspontja a David Miscavige, a Religious Technology Center (RTC) Vezetőtestületének Elnöke által tett bejelentés volt, miszerint teljes egészében helyreállították LRH Clearing kongresszusának filmjeit, és ezen a rendezvényen ki is adták őket.