DAVID MISCAVIGE
Fontos események

A Szcientológia fenségessége: A 21. századi katedrálisunk

10 273 szcientológus. Egy kecsesen ringatózó szalag. Egy ünnepi pódium. Minden eddigi eredményünk megkoronázása a Híd tetején. „Szcientológus társaim, a bolygó legjobb dolgai várnak rátok. Hiszen a Flag Épületetek ajtajai ezennel megnyíltak, és hivatalosan is meghívlak benneteket, hogy lépjétek át a küszöböt egy teljesen új világba.” – David Miscavige, a Religious Technology Center Vezetőtestületének Elnöke

A Technológia Aranykora II. fázisa: A Szcientológia Hídja a Teljes szabadsághoz

Ez volt történelmünk legjelentősebb hétvégéje. A Scientologistok valaha volt legnagyobb összejövetele. Három történelmi rendezvény: hétórányi átütő erejű, példa nélkül álló tájékoztató David Miscavige-től, a Religious Technology Center Vezetőtestületének Elnökétől.

2009-ben befejeződött a Szcientológia Írások felkutatásának és helyreállításának 25 éves programja

David Miscavige 7000 szcientológusnak tartott beszédet a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban. Azért gyűltek össze, hogy megünnepeljék a Szcientológia példátlan terjeszkedését az elmúlt évtized során, és köszöntsék egy újabb, óriási növekedéssel járó évtized kezdetét.

Az Alapok könyvek és előadások

David Miscavige tartotta a várva várt rendezvényt, amelyre a világ minden tájáról jöttek a szcientológusok. Bejelentette, hogy amit bemutatni készül, az nem kevesebb, mint „a Dianetika és a Szcientológia helyreállítása” – olyan esemény, amely „örökre megváltoztatja a Szcientológia világát”. A következő néhány óra során az egész történetet elmondta a clearwateri Ruth Eckerd Hallban összegyűlt többezres hallgatóságnak.

Clearing kongresszus

A 2006 márciusában L. Ron Hubbard születésnapja alkalmából tartott ünnepség csúcspontja a David Miscavige, a Religious Technology Center (RTC) Vezetőtestületének Elnöke által tett bejelentés volt, miszerint teljes egészében helyreállították LRH Clearing kongresszusának filmjeit, és ezen a rendezvényen ki is adták őket.