DAVID MISCAVIGE:
ELJUTTATJUK A VILÁGNAK A SZCIENTOLÓGIÁT

ÜDVÖZLÜNK A SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONSBEN
AZ EGYHÁZ GLOBÁLIS MÉDIAKÖZPONTJA MEGNYITJA KAPUIT A VILÁG ELŐTT.

Itt Hollywood aranykora ötvöződik korunk legfejlettebb csúcsmodern technológiájával, hogy segítsen felépíteni egy jobb világot a jövő számára. A bolygószintű kommunikációra tervezve minden elképzelhető médiacsatornán keresztül; egyszerűen nincs még egy ilyen létesítmény a Földön.

tudjon meg többet

EGY 21. SZÁZADI VALLÁS
A MULTIMÉDIA KORÁBAN

A Szcientológia egy valóban 21. századi vallás, ezért felhasználja az új évezred technológiáját, hogy véghezvigye vallási küldetését. Ennek érdekében az Egyház belépett a multimédia korába azáltal, hogy a Golden Era Productions nevű egységében csúcstechnológiát alkalmazó film- és hangstúdiókat hozott létre. A Dél-Kaliforniában található, 200 hektáros területen fekvő Golden Era Productions az egész Szcientológia vallás nemzetközi terjesztési központja; itt készítik az összes filmet, videót, televíziós és internetes anyagot, valamint a nemzetközi rendezvények anyagait.

tudjon meg többet

NEMZETKÖZI TERJESZTÉSI ÉS SZÉTOSZTÁSI KÖZPONT
A MEGOLDÁSOK ELJUTTATÁSA MILLIÓK SZÁMÁRA

A Szcientológia új, 17 000 négyzetméteres Terjesztési és Szétosztási Központja egy egyedülálló nyomda és gyártóüzem. Egy helyen található a gyártás, a szétosztás és az adminisztráció, és kizárólag az Egyház munkatársai dolgoznak itt.

tudjon meg többet

A GLOBÁLIS IGÉNY KIELÉGÍTÉSE
A VILÁG LEGNAGYOBB TELJESEN DIGITÁLIS KIADÓI

Az Egyház kiadói ágazata hatalmas új székházakba költözött, és jelenleg ezek a világ legnagyobb teljesen digitális, egyedi rendelésre történő nyomtatási munkákat végző üzemei. A kiadói üzemeinkben gyakran tesznek látogatást a világ nyomdaiparának vezetői, mivel precíziós működésük az innováció és a hatékonyság mintaképének számít.

tudjon meg többet