DAVID MISCAVIGE:

A Freewinds
Szcientológia vallási központ a tengeren

A Freewinds teljesen digitális hídja, csúcstechnológiájú Kelvin Hughes radarrendszerrel és panorámaablakokkal, amelyek 360 fokos kilátást biztosítanak.
Freewinds teljesen digitális hídja, csúcstechnológiájú Kelvin Hughes radarrendszerrel és panorámaablakokkal, amelyek 360 fokos kilátást biztosítanak.

Freewinds 1988-ban állt szolgálatba a Szcientológia Egyház vallási központjaként. A 130 méter hosszú hajó zavaró tényezőktől mentes környezetet biztosít a hívőknek, amelyben tanulhatnak és megkaphatják a Szcientológia vallásban elérhető legmagasabb szintű szellemi tanácsadást.

A hajó 20 év után teljes felújításon és helyreállításon esett át.

Freewinds történetében ez a felújítás volt a legnagyobb, és sokkal többről volt szó egy kis külső átalakításnál. A hajót az orrától a faráig, a víz alatti részektől a kémények tetejéig lecsupaszították – mind a hat fedélzetet. A végeredmény egy teljesen újratervezett, technológiailag fejlett hajó lett – egy ideális vallási központ a vallási szolgáltatásokhoz.

2008 júniusában David Miscavige-hez a Holland Antillák jelenlegi és volt miniszterelnökei csatlakoztak a Freewinds anyakikötőjében, Curaçaóban, hogy újrakereszteljék a Freewinds-et a 20. évfordulója alkalmából, és hogy elindítsák az első útján a teljes egészében felújított hajót.