NASHVILLE, TENNESSEE ÁLLAM, USA

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK ZENEVÁROSA ÜDVÖZLI A SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZAT ÉS HÍRESSÉGEK KÖZPONTJÁT

2009. ÁPRILIS 25.

2009. április 25-én nyílt meg Nashville-ben az új Szcientológia Egyház és Hírességek Központja. Az esemény az egész régióból vonzotta a szcientológusokat, és rajtuk kívül helyi méltóságok, helybéliek és hollywoodi hírességek is jelen voltak. A beszélők között ott volt Mark Isham, Grammy-díjas zeneszerző és zenész, valamint Anne Archer és Jenna Elfman színésznők.

David Miscavige, a Szcientológia vallás egyházi vezetője beszélt a Nashville-i Szcientológia Egyház és Hírességek Központjának felavatásán, ahol azt mondta, hogy Nashville be fogja teljesíteni küldetését, és „ír egy olyan dalt, amely minden embert felemel”.

David Miscavige a „zeneváros” szívében álló Szcientológia egyház jelentőségéről beszélt, majd felavatta az új Egyházat:

„Az új ideális org és Hírességek Központja nagy dolgokat tartogat a jövő számára. És ha ehhez hozzávesszük még azt, hogy képesek vagyunk visszaadni az egyénnek a benne rejlő kreativitást, újjáéleszthetjük benne az álmait, és visszaadhatjuk neki a képességet, amellyel megvalósíthatja őket – nos igen, most már beteljesíthetjük mindazt, amire L. Ron Hubbard a művészekkel kapcsolatban utalt: ők teremtik meg mindazt a szépséget és ragyogást, amelytől minden kultúra függ.

És ez elmondja, hogy mit képvisel ez az új egyház, és hogy miért jöttünk Nashville-be. Bár Nashville-t úgy ismerik, mint az amerikai zene szívét-lelkét, hadd teljesítse be most a küldetését, és írjon egy olyan dalt, amely minden embert felemel.”

Ezt követően átvágták a szalagot, és az Egyesült Államok zenevárosának új Egyháza mindenki előtt kitárta kapuit, hogy hozzáfoghassanak ennek az új dalnak a megírásához.