A SZCIENTOLÓGIA NAPJAINKBAN

A LEGGYORSABBAN NÖVEKVŐ VALLÁS A 21. SZÁZADBAN

A Scientology Egyház történelmének legnagyobb évét és a még ennél is ígéretesebb 2019 eljövetelét ünnepli

LOS ANGELES, KALIFORNIA2018. DECEMBER 31.

Elérkezett az elmúlt 365 napnyi gyümölcsöző teljesítmény fináléja, melynek keretében megünnepeljük az elért terjeszkedést és a világunk felemelése és inspirálása irányába tett társadalmi előrelépést.

tudjon meg többet

Lenyűgöző eredmények: humanitárius sikerek ünneplése a csodálatos IAS-hétvége során

EAST GRINSTEAD, ANGLIA2018. OKTÓBER 7.

A Scientologistok Nemzetközi Szövetségének (IAS) 34. évfordulós ünnepsége egy év történelmi jelentőségű eseményeit besűrítette egy háromnapos rendezvénybe Anglia déli részén.

tudjon meg többet

A Freewinds Hajóavató útjának 30. évfordulós rendezvénysorozata a Scientology monumentális eredményeinek 365 napon át tartó töretlen sorozatát ünnepelte.

KARIB-TENGER2018. JÚNIUS 25.

A világ minden részéről érkezett Scientologistok a Scientology Egyház egyik vallási központjában, a Freewinds tengerjáró hajón gyűltek össze, hogy terveket készítsenek a további terjeszkedésre, és megünnepeljék az Egyház 12 hónapos töretlen sikersorozatát.

tudjon meg többet

David Miscavige a Scientology Network elindításával a vallási televíziózás új korszakát jelenti be

LOS ANGELES, KALIFORNIA2018. MÁRCIUS 12.

Az egyházi vezető új csatornát jelent be, amely be fogja mutatni a Scientology Egyházat a világnak, és megválaszolja a kíváncsiak kérdéseit.

tudjon meg többet

Ezrek gyűltek össze, hogy megemlékezzenek a Scientology Alapítójának születésnapjáról, és „elfordítsák a kapcsolót” a megállíthatatlan terjesztés elindításához

CLEARWATER, FLORIDA2018. MÁRCIUS 10.

A floridai Clearwaterben, az Egyház szellemi központjában L. Ron Hubbard élete és hagyatéka előtt tisztelegtek. Az ünnepség fénypontja a Scientology Network új korszakot indító bemutatása volt a vallás világszintű növekedésének előmozdítására.

tudjon meg többet

Az ünneplés ideje: a Scientology rekordnövekedést hozó évet ünnepel, és üdvözli a lehetőségek évét, 2018-at

LOS ANGELES, KALIFORNIA2018-AS ÚJÉV

Több ezren köszöntik boldogan az új évet, és tekintik át a jobb világ elérésének nevében elért lenyűgöző teljesítmények egész sorát.

tudjon meg többet

IAS ünnepi hétvége az elmúlt évben véghezvitt humanitárius segítség és haladás jegyében

EAST GRINSTEAD, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG2017. OKTÓBER 8.

A Scientologistok Nemzetközi Szövetsége (IAS), egy folyamatosan növekvő jobbító erő a nemzetközi humanitárius közösségen belül, október első hétvégéjén gyűlést tartott a dél-angliai East Grinsteadben, hogy elismerje az éves terjeszkedést és sikert.

tudjon meg többet

Korlátlan látóhatár: A Freewinds Hajóavató útjának évfordulós ünnepsége rövid áttekintést nyújt az azt megelőző 12 hónap eseményeiről a Scientologyban.

KARIB-TENGER2017. JÚNIUS 20.

A világ legelkötelezettebb Scientlogistjai útra kelnek egy egyhetes sétahajókázásra, hogy megünnepeljék az elért sikereket, és hogy megtervezzék a következő év terjeszkedési akcióit a hét tenger széltében-hosszában.

tudjon meg többet

Felemelő születésnapi rendezvénnyel ünnepelték L. Ron Hubbard örökségének múltját, jelenét és jövőjét

CLEARWATER, FLORIDA2017. MÁRCIUS 13.

A floridai Clearwater volt a központja az egyház ünnepségének, amely a Szcientológia Alapítójának rendkívüli élete előtt tisztelgett.

tudjon meg többet

Békét és civilizációt hozunk: A Szcientológia Egyház egy határtalan növekedéssel és eredményekkel teli 2016‑os évet búcsúztatott

LOS ANGELES, KALIFORNIA2016. DECEMBER 31.

Az újévi ünnepség újabb egyházi szervezetek sorának állít emléket, és tizenkét hónap eredményeit veszi sorra a vallás minden területén és törekvésében.

tudjon meg többet

A nagyszabású, teljes hétvégés ünnepségsorozat egy monumentális év fénypontja az IAS eredményeinek jegyében

EAST GRINSTEAD, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG2016. OKTÓBER 7.

A hétvégi rendezvények során a növekedés és az eredmények voltak a reflektorfényben, mikor beszámoltak a Szcientológusok Nemzetközi Szövetsége (IAS) és az általa finanszírozott humanitárius programok révén elért 12 hónapnyi világméretű hatásról.

tudjon meg többet

A Freewinds hajóavató útjának évfordulós ünnepsége elismerte a Szcientológia terjeszkedésének legutóbbi 12 feledhetetlen hónapját

KARIB-TENGER2016. JÚNIUS 20.

A haladó szcientológusok júniusban egy hétre a Freewindsre utaztak, hogy eltervezzék az Egyház terjeszkedését, és megünnepeljenek egy rendkívüli diadalmakkal teli évet.

tudjon meg többet

A varázslatos születésnapi ünnepség reflektorfénybe helyezte L. Ron Hubbard, az alapító hagyatékát

CLEARWATER, FLORIDA, USA 2016. MÁRCIUS 13.

Több ezren gyűltek össze a floridai Clearwaterben, a Szcientológia szellemi fővárosában egy fergeteges hétvégi ünneplésre L. Ron Hubbard (LRH), a vallás alapítója tiszteletére.

tudjon meg többet

A Szcientológia üdvözli a 2016-os évet, a példátlan terjeszkedés és haladás egy újabb évét

LOS ANGELES, USA 2015. DECEMBER 31.

Ezrek emlékeztek meg az elmúlt tizenkét hónap lelkesítő eredményeiről az újévi ünnepi gálán a Los Angeles-i legendás Shrine Auditóriumban. A vallásunk számára a 2015-ös év mint a történelmi jelentőségű előrelépések éve szerepel majd.

tudjon meg többet

A Szcientológusok Nemzetközi Szövetsége egyedülállóan eredményes évet zárt bolygószintű programjaival

EAST GRINSTEAD, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG 2015. OKTÓBER 23.

Az IAS 31. évfordulójának rendezvénye az angliai Saint Hillben reflektorfénybe állította a Szcientológia történelmi jelentőségű terjeszkedését és példa nélküli társadalmi kihatását, betetőzve az elmúlt 12 hónapban elért rendkívüli bolygószintű eredményeket.

tudjon meg többet

A Freewinds hajóavató útjának 27. évfordulója alkalmából rendezett egyhetes ünnepségen a Szcientológia Egyház elképesztő terjeszkedésének évét ünnepeljük

KARIB-TENGER2015. JÚNIUS 22.

A bolygó több mint 200 kiváló szcientológusa gyűlt össze a festői Karib-tengeren, hogy felszálljanak a gyönyörű hajóra, amely olyan útra vitte őket, ahol az ünneplés mellett a szellemi megvilágosodásnak is szerepe volt az egyhetes ünnepségsorozaton.

tudjon meg többet

L. Ron Hubbard Születésnapi Ünnepségén reflektorfénybe kerül a Szcientológia alapítójának maradandó öröksége

CLEARWATER, FLORIDA2015. MÁRCIUS 16.

L. Ron Hubbard örökkévalóságba mutató és mindent felülmúló technológiájának nagyszerűségét mi sem bizonyítja ékesszólóbban, mint az, hogy születésének március 13-i évfordulóját telt házas ünnepség keretében ünnepelték meg David Miscavige, a Religious Technology Center Vezetőtestületének elnöke, az egyház vallási vezetője vezetésével.

tudjon meg többet

Az új Aranykor hajnalának első évét megkoronázó ünnepséggel köszöntötte a Szcientológia a 2015-ös évet

LOS ANGELES, KALIFORNIA ÁLLAM, USA2015. JANUÁR 1.

A Shrine Auditoriumban tartott Los Angeles-i ünnepség feltette a koronát az Egyház példa nélküli terjeszkedésére az elmúlt 12 hónapban, a Tech Aranykora II. fázis kiadását követően

tudjon meg többet

Az IAS 30 éve: a bolygószintű jobbítás hagyatéka

EAST GRINSTEAD, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG2014. OKTÓBER 17.

Az egész 1984-ben kezdődött. Ekkor a Szcientológia még csak a világ 39 országában volt jelen. 30 évvel később a Szcientológusok Nemzetközi Szövetségének (IAS) tagjai 130 országot képviselnek Észak- és Dél-Amerikából, Európából, Ázsiából, Afrikából és Ausztráliából, ezzel is erősítve az egyháznak azt a pozícióját, hogy ez az egyetlen világvallás, amely a 20. században jött létre és a 21. században is szépen növekszik.

tudjon meg többet

A Freewinds, a Szcientológia hajója humanitáriusi szolgálatának 25. évfordulóját ünnepli

KARIB-SZIGETEK2014. JÚNIUS 21.

Június 14-én, szombat este tűzijáték kíséretében futott ki a Saint Kitts-öbölből a Freewinds – a Szcientológia hajója – ezüst évfordulós útjára.

tudjon meg többet

2013 megünneplése: A fantasztikus eredmények éve

CLEARWATER, FLORIDA2014. JANUÁR 1.

A floridai Clearwaterben rendezett Szcientológia újévi ünnepség egy olyan esztendőt koronázott meg, amelyet a Szcientológia történetének legmonumentálisabb éveként lehet csak jellemezni.

tudjon meg többet

Szcientológusok 172 országból kijelentik: Mi vagyunk az IAS!

CLEARWATER, FLORIDA2013. NOVEMBER 30.

Fehér lovon ülő lovag. Ünnepi dob- és skótduda-zenekar. Mintegy 50 országot képviselő több mint 6500 szcientológus igyekszik az ünnepség rendezvénytermébe.

tudjon meg többet

A Technológia Aranykora II. fázisa: A Szcientológia Hídja a Teljes szabadsághoz

CLEARWATER, FLORIDA2013. NOVEMBER 17.

Ez volt történelmünk legjelentősebb hétvégéje.

A szcientológusok valaha volt legnagyobb összejövetele.

Három történelmi rendezvény: hétórányi átütő erejű, példa nélkül álló tájékoztató David Miscavige-től, a Religious Technology Center Vezetőtestületének Elnökétől.

tudjon meg többet

A teljesen felújított, patinás Fort Harrison

CLEARWATER, FLORIDA2009. MÁRCIUS 14.

Az utcák zsúfolásig teltek a több mint 50 országból érkező, több mint 6000 szcientológussal, amikor David Miscavige, a Religious Technology Center (Vallási Technológiai Központ) Vezetőtestületének Elnöke 2009. március 14-én átvágta a szalagot a floridai Clearwater egyik műemlék épülete, a felújított Fort Harrison szálloda avatóján a Fort Harrison Avenue 200. alatt.

tudjon meg többet