LOS ANGELES, USA

LRH EGYIK VALÓRA VÁLT ÁLMA AZ IDEÁLIS PACIFICA BRIDGE

2014. MÁRCIUS 8.

Egyszerre 3 avatáson hullik alá a szalag:

Egy az ideális Amerikai Saint Hill Szervezet ünnepélyes megnyitójának tiszteletére...

Egy másik az ideális Los Angeles-i Haladó Szervezet tiszteletére...

A harmadik pedig az ideális Pacifica Bridge elkészültét jelképezi – mindegyik szervezet már önmagában is egy-egy minta-ideálisorg...

És ez mind abban az utcában található, amelyet L. Ron Hubbard útnak hívnak.

David Miscavige, a Religious Technology Center Vezetőtestületének Elnöke vezette az ideális Pacifica Bridge bázis avatását. Szcientológusok ezrei csatlakoztak David Miscavige-hez az L. Ron Hubbard úton, hogy megünnepeljék a történelmi eseményt.

Több mint 6000 szcientológus gyűlt össze, hogy szemtanúja legyen a történelmi eseménynek.

Az esemény jelentőségét az is hangsúlyozta, hogy a felavatási ceremóniát David Miscavige, a Religious Technology Center Vezetőtestületének Elnöke vezette. David Miscavige a következő szavakat intézte a résztvevő szcientológusokhoz: „Ma beteljesítjük azt, amit L. Ron Hubbard elképzelt: az ideális Pacifica Bridge-et minden Los Angeles-i szcientológus és valójában egész Amerika számára. Itt állnak ugyanis a Híd testet öltött pillérei, amelyek most már mindenki számára elérhetők ebben az Aranykorban: ez az a Híd, amely megtestesíti a teljes szellemi szabadságba történő felemelkedést, a Híd, amely nemcsak egy úton ível át, hanem elér az örökkévalóságig.”

Az ideális Pacifica Bridge egyedülálló hely a Szcientológia világában. Szó szerinti értelemben véve olyan szervezetekből áll, amelyek párhuzamosan követik a vallás Teljes Szabadság felé vezető Hídját. Ebben az értelemben az ember ezen az egyetlen helyen feljuthat a bevezető szolgáltatásoktól egyre magasabbra haladva a szellemi tudatosság felsőbb birodalmába.

A Pacifica Bridge a híres Sunset Boulevard és az L. Ron Hubbard út kereszteződésénél kezdődik az ideális Los Angeles Szcientológia-egyházunkkal. A látogatókat itt fogadják és bemutatják nekik a Szcientológiát. Ezt követően lehet, hogy elkezdik az utazásukat a Hídon fel a Clear állapot felé.

Ez a fogadtatás kiterjed az új Ideális Szcientológia Információs Központra is, amely a Hollywood Boulevardon, a hírességek sétányán található. Mivel Los Angelesben van a világ legnagyobb szcientológus közössége, ez a központ most minden másnál jobb bevezetőt nyújt a vallásba. Itt több mint 300 információs film látható 17 nyelven, amely bemutatja a Szcientológia hittételeit és gyakorlatait. A központ továbbá több tucat bevezető tanfolyamot és szemináriumot nyújt, hogy a látogatók saját maguk nézhessenek utána, hogy mi is a Szcientológia.

A szcientológusok az L. Ron Hubbard út mentén mennek fel a Hídon a magasabb szintű képzési és processzingszintek felé az ideális Amerikai Saint Hill Szervezetben. Az ASHO ugyanis minta ideális Saint Hill lett. 2 emelete a Szcientológia-képzés szolgáltatásának van szentelve, akkora befogadóképességgel, hogy itt egy időben több száz tanuló képes tanulni. Az auditálási (szellemi tanácsadási) kapacitás is megduplázódott, mert 2 terjedelmes Hubbard Tanácsadó Központ van itt. Ezek azért különösen jelentősek, mert itt szolgáltatják a híres Erőprocesszeket. Az ASHO Lebanon termét is helyreállították, és teljesen új felszereléssel látták el, hogy workshopok és összejövetelek helyszíne lehessen.

Az L. Ron Hubbard út szemben lévő oldalán, az ideális Pacifica Bridge jelképes tetőpontján áll az új minta ideális Los Angeles-i Haladó Szervezet (AOLA). A szcientológusok itt kezdik meg az útjukat az OT állapot és a szellemi tudatosság magasabb állapotai felé. Ezt szem előtt tartva az AOLA-ben most kibővített tanfolyamtermek vannak, hogy egyszerre akár több száz szólóauditor is képződhessen itt; van egy Szóló Technikai Osztály kimondottan a Haladó Tanfolyamokon lévő szólóauditorok számára, és 3 teljes Hubbard Tanácsadó Központ azoknak, akik az Új korszak Dianetika OT-k számára segítségével haladnak a felsőbb szinteken.

_________________

Az ideális Pacifica Bridge ünnepélyes megnyitója azokat a nagy eredményeket követi, amelyek a vallás terjeszkedésének legnagyszerűbb időszakát jellemzik. Az elmúlt 4 hónap során ugyanis ezek az események történtek: