LOS ANGELES, KALIFORNIA 2015. OKTÓBER 10.

Felavatták a Golden Crest vallási elvonulóhelyet Los Angelesben az ideális Pacifica Bridge számára, ahogy a Szcientológia egyre lendületesebben fejlődik

A Golden Crest azért nyílt meg, hogy segítsen lépést tartani az idei év páratlan terjeszkedésével, tekintve, hogy a Los Angelesbe haladó Szcientológia-szolgáltatásokra érkező szcientológusok száma folyamatosan nő.

Több mint 1500-an gyűltek egybe Hollywoodban október 10-én, hogy megünnepeljék második új vallási elvonulóhely, a Golden Crest átadását, amely a Szcientológia-képzésre és szellemi tanácsadásra érkező szcientológusok számára készült.

A Golden Crest vallási elvonulóhely október 10-én, szombaton nyílt meg, hogy ideális szálláshelyet biztosítson a Szcientológia-szolgáltatásokra Los Angelesbe érkező szcientológusoknak.
 

Az ideális Pacifica Bridge-től mindössze néhány percnyire lévő Golden Crest tágas apartmanjai kényelmesek és zavaró tényezőktől mentesek – így ideális környezetet nyújtanak a hívők számára, ahol Clear állapotig és azon túl auditálhatják magukat.

A Golden Crest az ideális Pacifica Bridge-ben szolgáltatáson részt vevő szcientológusok számára készült, és tökéletes a családok számára, illetve hosszabb itt-tartózkodásra. A Pacifica Bridge az L. Ron Hubbard Wayen található egyházi szervezetek épületegyüttese, amelyekben a Szcientológia-szolgáltatások teljes skálája igénybe vehető. Első közülük az ideális Los Angeles-i Szcientológia Egyház a Sunset Boulevard és az L. Ron Hubbard Way találkozásánál – ahol a szcientológusok és azok, akik most találkoznak először a vallással, elvégzik a Szcientológia teljes szabadsághoz vezető Hídjának összes alapvető szintjét.

Közvetlenül a Los Angeles-i Szcientológia Egyház mellett áll az Amerikai Saint Hill Szervezet (ASHO), amely keresztülviszi a szcientológusokat az utazásuk következő fázisán, a legendás Erőprocesszingen. Ugyancsak ezen a helyen végzik a Szcientológia-lelkészek és képzésben lévő lelkészek a Saint Hill-i különleges tájékoztató tanfolyamot, hogy tökéletesítsék jártasságukat.

És végül ott az ideális Los Angeles-i Haladó Szervezet, ahol a szcientológusok elindulnak a magasabb szellemi tudatossági állapotok felé vezető úton.

Egymás után két új vallási elvonulóhely – október 3-án a Fountain, október 10-én pedig a Golden Crest – felavatása után a hívők kiválaszthatják, hogy melyik létesítmény felel meg számukra a leginkább a Hídon való haladásukhoz az L. Ron Hubbard Wayen.

_________________

2015 eddig eltelt hónapjait olyan rendkívüli terjeszkedési eredmények teszik emlékezetessé, mint:

Az elkövetkező egy év során további megnyitók vannak tervbe véve Ausztráliában, Afrikában, Európában és Észak-Amerikában.