LOS ANGELES, KALIFORNIA 2015. OKTÓBER 3.

Az ideális Pacifica Bridge kibővül, hogy ki tudja szolgálni a rekordszámban érkező szcientológusokat

A Szcientológia Egyház október 3-án átadott egy új vallási elvonulóhelyet, amely ideális környezetet biztosít a Los Angelesbe utazó szcientológusok számára, akik az amerikai kontinens minden szegletéből érkeznek a szellemi tudatosság és képesség magasabb állapotai felé vezető utazásukra.

A Szcientológia vallás páratlan terjeszkedésének és előrelépéseinek éve feltartóztathatatlanul folyatódik tovább a Fountain vallási elvonulóhely október 3-ai megnyitásával. Ez a létesítmény kifejezetten a rekordszámban a Szcientológia haladó szellemi szintjeinek elvégzésére Los Angelesbe érkezők számára készült.

Több mint 2000 szcientológus gyűlt egybe október 3-án, szombaton a Los Angeles-i L. Ron Hubbard Wayen, hogy megünnepelje a Fountain vallási elvonulóhely megnyitását – ez a páratlan terjeszkedés évének egy újabb előrelépése a Szcientológia vallás számára.
 

A Fountain vallási elvonulóhely, amely mindössze pár lépésre található a hollywoodi L. Ron Hubbard Waytől és azoktól az egyházaktól, ahol a Szcientológia spirituális szolgáltatásai igénybe vehetők, nyugalmat, kényelmet és zavarmentes környezetet biztosít a szcientológusok számára – ezen a békés helyen gyorsan tudnak haladni a képzésükön és az auditálásukon (szellemi tanácsadás). Az 59 stúdióapartman és egyszemélyes hálószobás lakosztály mindegyike úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen megfeleljen a hívők számára ahhoz, hogy Clear és OT állapotba auditálják magukat.

Az ideális Pacifica Bridge (a Szcientológia L. Ron Hubbard Wayen található épületegyüttese) a Szcientológia-szolgáltatások teljes skáláját nyújtja. Első közülük az ideális Los Angeles-i Szcientológia Egyház a Sunset Boulevard és az L. Ron Hubbard Way találkozásánál – ahol a szcientológusok és azok, akik most találkoznak először a vallással, elvégzik a Szcientológia teljes szabadsághoz vezető Hídjának összes alapvető szintjét.

Közvetlenül a Los Angeles-i Szcientológia Egyház mellett áll az Amerikai Saint Hill Szervezet (ASHO), amely keresztülviszi a szcientológusokat az utazásuk következő fázisán, a legendás Erőprocesszingen. Ugyancsak ezen a helyen végzik a Szcientológia-lelkészek és képzésben lévő lelkészek a Saint Hill-i különleges tájékoztató tanfolyamot, hogy tökéletesítsék jártasságukat.

És végül ott az ideális Los Angeles-i Haladó Szervezet, ahol a szcientológusok elindulnak a magasabb szellemi tudatossági állapotok felé vezető úton.

A Fountain vallási elvonulóhely megnyitásával elkészült az ideális környezet a hívők számára, amelyre szükségük van ahhoz, hogy az L. Ron Hubbard Wayen felmenjenek a Hídon.

_________________

2015 eddig eltelt hónapjait olyan rendkívüli terjeszkedési eredmények teszik emlékezetessé, mint:

Az elkövetkező egy év során további megnyitók vannak tervbe véve Ausztráliában, Afrikában, Európában és Észak-Amerikában.