Tovább

SZCIENTOLÓGIA: EGY ÉVTIZEDE FELLENDÜLÉSBEN

A Szcientológia Egyház története soha nem volt örömtelibb, nagyobb jelentőségű és fontosabb, mint 2015 hajnalán.

A Szcientológia az elmúlt 10 évben nagyobb terjeszkedésnek lehetett tanúja, mint a megelőző 50 évben összesen. 11 000 egyháza és csoportja a bolygó minden részét beragyogja, ráadásul a Szcientológia 40 ideális egyházat nyitott meg öt kontinensen 2004 óta.

2013-ban az Egyház megnyitotta a mérföldkőnek számító Flag katedrálist a floridai Clearwaterben. Ez az építészeti és műszaki remekmű, a Szcientológia nagy kiterjedésű szellemi központja tökéletes helyszín L. Ron Hubbard, az Alapító jobb világra vonatkozó álmának valóra váltásához.
Az Egyház ma már az élvonalbeli önellátás mintaképe is, két teljesen digitális, csúcstechnikával felszerelt kiadójával, valamint világszínvonalú nyomtatási és összeszerelő létesítményével.

SZCIENTOLÓGIA NEMZETKÖZI TERJESZTÉSI ÉS SZÉTOSZTÁSI KÖZPONT

Az elmúlt évtizedet jellemző látványos növekedés a jövőben is folytatódik a nagy területen elhelyezkedő Szcientológia médiaközpont és műsorszóró állomás tervezett megnyitásával Los Angelesben. Ezenkívül több mint 70 új egyház és központ áll jelenleg a tervezés, fejlesztés és kivitelezés különböző szakaszaiban, és hamarosan csatlakoznak az egyre növekvő Szcientológia-családhoz.

A JÖVŐBELI BOLYGÓSZINTŰ MÉDIAKÖZPONTUNK: A SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS

A humanitárius programok terén az Egyház a támogatója a világ legnagyobb drogellenes programjának, valamint az egyik legjelentősebb emberi jogi kezdeményezésnek. És jobbra fordít számtalan életet minden nap minden percében.

AZ EGYHÁZ ÁLTAL FINANSZÍROZOTT HUMANITÁRIUS PROGRAMOK

Ez a Szcientológia igaz története.

Ez a történet arról szól, hogy a Szcientológia – miután 10 éven át páratlan terjeszkedés, bővülés és virágzás jellemezte – továbbra is a 21. század leggyorsabban növekvő vallása.

Ez az a történet, amelyet megtiszteltetésnek érzünk megosztani önnel.